Політика конфіденційності

Хто ми

Наша адреса сайту: https://polyus.com.ua.

Замовлення

Якщо відвідувач залишає заявку на сайті, ми збираємо дані, зазначені у формі повідомлення, а також IP адресу відвідувача та дані user-agent браузера з метою визначення спаму.

Анонімізований рядок створюваний з вашої адреси email (“хеш”) може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити, чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar є тут: https://automattic.com/privacy/ . Після схвалення заявки ваше зображення профілю буде видимим у контексті вашого повідомлення.

Кукі

Якщо ви залишаєте повідомлення на нашому сайті, ви можете увімкнути збереження вашого імені, адреси email та вебсайту в кукі. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці куки зберігаються протягом одного року.

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишаєте повідомлення, то саме замовлення та його метадані зберігаються невизначено довго. Це робиться для того, щоб визначати та схвалювати наступні повідомлення автоматично, замість поміщення їх у чергу на схвалення.

Адміністрація веб-сайту також може бачити та змінювати цю інформацію.

Які у вас права на ваші дані

Якщо ви залишали заявки, ви можете запросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете запросити видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних цілях, за законом чи безпекою.

Куди ми надсилаємо ваші дані

Замовлення користувачів можуть перевірятись автоматичним сервісом визначення спаму.